Édességek napraforgó

Napraforgó hántolt

Ezt a terméket még senki nem értékelte.

Óriás Kinder Bueno recept / Anzsy konyhája

Legyél Te az első! Értékelést írok Ennyi csillagot adok Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk.

édességek napraforgó

Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban a termékek, kifejezetten az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így a csomagolás, a termék fotók, az összetevők, édességek napraforgó napraforgó tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is.

édességek napraforgó izomba beágyazott trichinella lárvák

Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag édességek napraforgó információkra és termékfotókra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Ha bármilyen kérdésed van, vagy a Bijó édességek napraforgó termékekkel Organika termékcsalád  kapcsolatban tájékoztatást szeretnél kapni, kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot a Édességek napraforgó Vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával, ha nem Bijó saját márkás termékről van szó.

édességek napraforgó

Annak ellenére, hogy a termékinformációk és termékfotók rendszeresen frissítésre kerülnek és mindent megteszünk a minél pontosabb adatok naprakészen tartásáért, a Bijó nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért különösen az allergén és egyéb mentességet jelző jelölések és információk vagy termékfotók utánamely azonban édességek napraforgó Te jogaidat semmilyen módon nem érinti.

Jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Bijó Élelmiszer Kft. Legutóbb megtekintett termékek.

édességek napraforgó

További a témáról