Facebook pasziánsz

Találatok a következő kifejezésre: “pasziánsz„

Mióta elszaladt velünk a Windows és már a 8 és 8.

Facebook pasziánsz hogyan lehet meghatározni a kerekférgeket a testben

A nemrég megjelent Windows 10 is méltatlanul hanyagolja a korábban sokunk kedvenceként ismert pasziánszt vagy amőbát korábban aknakeresőtde említhetnénk még a Mahjongot is. Emlékszik ezekre még egyáltalán valaki?

A pinwormsnek nincs viszketése varázslatos torony szalagféreg

Máig sokan kérdezik tőlem is, hogy ezekben az új Windows-okban hol keressék a régi játékokat? Nagyon egyszerű a válasz: sehol. Tudniillik  a Microsoft nagyvonalúan kicserélte a játékokat.

Kapcsolódó blogbejegyzések

No és átpakolta azokat az Androidtól és az Apple-től megirigyelt Microsoft Áruházba, ahonnan viszont csak Microsoft-fiókot létrehozva regisztrációt követően lehet bármit is letölteni.

Pedig, hogy pestiesen fogalmazzak: igény az volna, csak Szóval a régi pasziánsz és Facebook pasziánsz reinkarnációi elérhetőek, akár asztali Windows-ra, akár androidos, iOS-es okostelefonokra, tabletekre, de külön kell vadászni az egyáltalán használható és letölthető verziókat, amik persze mind dugig vannak tömve reklámokkal.

fehér paraziták emberben

Vagy ha nincs benne reklám, akkor meg nyúlhatunk a bankkártyánkért. Így aztán a régi fíling már rég nem ugyanaz.

De a Google megérezte a lehetőséget ebben is. A Google augusztus végi Blog bejegyzésében jelentette be, hogy a már-már retró játéknak Facebook pasziánsz Pasziánszt és Amőbát újraéleszti.

A Facebook pasziánsz keresőben, akár asztali, akár okostelefonos verzióban használva, ha rákeresünk a játékok angol kifejezésére pasziánsz esetén solitaireAmőba esetén tic-tac-toe máris játszhatjuk kedvenc játékunkat.

Facebook pasziánsz féreg whipworm kezelés

Telepíteni sem kell, a játék online verzióban fut és nem bombáz minket nem kívánt reklámokkal sem. Sőt, ha túl könnyen meg tudnánk verni a gépet, akkor még kapcsolhatunk nehezebb fokozatra is.

  • Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével?
  • solitaire játékok

Elő a Google keresővel és indulhat is a játék!

További a témáról