Fereg szamitogep

fereg szamitogep

Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e.

széles spektrumú parazitaellenes gyógyszer helminták ellen milyen gyógyszert adhatunk a férgekhez

Segíts megbízható forrásokat találni az állításokhoz! Lásd még: A Wikipédia nem az első közlés helye.

fereg szamitogep

Míg azonban a vírusok más végrehajtható programokhoz vagy dokumentumokhoz kapcsolódnak hozzá illetve válnak részeivé, addig a férgeknek nincs szükségük gazdaprogramra, önállóan fejtik ki működésüket. A férgek gyakran a számítógép-hálózatokat használják fel terjedésükhöz. Terjedéséhez a BSD Unix -ban található programhibákat használta fel.

Tévhitek a PC Világban #1

Morrist az amerikai bíróság a három év felfüggesztett börtönbüntetésre, közmunkára és 10  dolláros pénzbírságra ítélte. Az önsokszorosításon kívül a féreg sokféle dologra beprogramozható, például a fájlok törlésére a gazdarendszeren, vagy önmaga elküldésére e-mailben.

Oldal kiválasztása Számítógép vírus és kémprogram keresés, eltávolítás Úgy érzi, számítógép vírus ténykedik gépében? Írásunkból megtudhatja, melyek a leggyakoribb fajtái, és mit tehet ellenük. Úgy érzi számítógépében egy gonosz szellem bujkál?

Az újabban megfigyelt férgek több végrehajtható állományt is visznek magukkal. Még valódi ártó szándékú fereg szamitogep nélkül is súlyos fennakadásokat okozhatnak, csupán azzal, hogy sokszorozódásuk kiugróan magas hálózati forgalmat generálhat.

fereg szamitogep

Például a Fereg szamitogep féreg terjedése csúcsán világszerte észrevehetően lelassította az internetet.

További a témáról