Feregtelenito nemetul

feregtelenito nemetul

feregtelenito nemetul gyermekek számára a férgek és gyermekek megelőzésére

Megváltó féregtelenítő szer macskáknak Feregtelenito nemetul Egy német cég olyan macskaféregtelenítő eljárást dobott piacra, amely rendkívül hatékony, és a cica a húsz körmét is megnyalja utána.

Meglehetősen macerás dolog a macska szájába juttatni a féregtelenítő tablettát, ezért nem meglepő, hogy a gazdik nagy örömmel fogadták Ausztriában azt az új eljárást, amelynek lényege, hogy a hatóanyagot cseppek tartalmazzák, amelyeket egyszerűen rá lehet kenni az állat szőrére. Egy német gyár kombinált készítménye az Európában előforduló összes bél- és emésztőrendszeri féregtől óvja a szobatigriseket.

feregtelenito nemetul

féregtelenítés németül • Magyar-német szótár

Az orsó- a galand- és a bányaférgeket már azok fejlődésének kezdeti szakaszában elpusztítja a szer. A német cég közleménye szerint ez az első olyan teljes körű féregtelenítő, amelyből egy kezelés is elég.

ritka paraziták állatokban

Mint Holger Uhlig állatorvos fogalmazott, a féregtelenítő gyógyszerek egyszerre és ilyen könnyű módszerrel való "beadása" példátlan az állatgyógyítás történetében, feregtelenito nemetul nagy könnyebbség mind a gazdiknak, mind az állatoknak, mert az eddigi tablettás megoldás minden alkalommal kész közelharc volt. A gyógyszert csak receptre, illetve állatorvosnál lehet kapni, az állatok testsúlya szerinti kiszerelésben.

féreghajtas termeszetesen a helminthiasis gyógyítja

További a témáról