Hosszú szalagféreg. EXTRA AJÁNLÓ

Másfél méter hosszú szalagféreg volt a sushi kedvelő ember testében

Másfél méter hosszú szalagféreg volt a sushi kedvelő ember testében Origo Az esetet a kezelőorvosa, Dr.

a baba féregének viszketése férgek hőmérséklet tünetei

Kenny Bahn osztotta meg a honlapján. Egy férfi véres hasmenésre panaszkodott, ezért bement a sürgősségi osztályra — írta a Fox New. A sürgősségi osztályon kezdetben szkeptikusak voltak, amikor az ember ragaszkodott hozzá, hogy hívjanak egy rezidens a Regionális Orvosi Központból.

hosszú szalagféreg

Szerettem volna férgeket kezelni, amíg meg nem láttam az önét — írja az eset kapcsán az orvos a honlapján. A kiterített toalettpapíron ott volt ez az óriási és hosszú szalagféreg —írja Dr. Miután kibogoztuk és kiterítettük 5,5 láb hosszú, azaz több mint másfél méter hosszú volt.

gyógymód minden típusú férgek ellen how long does giardia last in soil

A kiterített szalagféreg több mint másfél méter hosszú volt. Forrás: DR. Aztán elkezdte eltávolítani a mozgó férget.

Bahan azt mondta, hogy megkönnyebbült, amikor kiderült, hogy csak egy szalagféreg volt. A beteg gyógyszeres kezelést kapott, hogy a hosszú szalagféreg esetleges többi része is távozzon a testből.

hosszú szalagféreg

A Betegség Ellenőrzési hosszú szalagféreg Megelőzési Központ tavaly megjelentetett egy tanulmányt ami szerint az Alaszka partjainál fogott vadlazacokban lehetnek szalagférgek. A kaliforniai páciens azt eset után azt mondta, hogy egyhamar nem igan fog enni lazacot.

A világon a férgek okozzák a 10 leggyakoribb fertőzésfajtát, a WHO becslései szerint évente ember halálát okozzák. A trópusi és szubtrópusi klímazónákban sok és sokféle féreg él. Európában, a jó higiénés körülményeknek köszönhetően, ritkábbak. Hosszú szalagféreg leggyakoribb fertőzést a cérnagiliszták oxyurisa szalagférgek taeniák és az orsóférgek ascaris okozzák.

További a témáról