LÉGI TAXI

 

Széleskörű nemzetközi és magyar partnerkapcsolat. Légi taxi szolgáltatásunkat azok számára ajánljuk, akik a közút és vasút viszontagságos körülményeit szeretnék áthidalni egy kényelmes, gyors és rugalmas közlekedéssel, ahol szinte repül az idő. A közforgalmú repülőgépek állomásai sok esetben távol esnek az Ön desztinációjától.

Felszállás a budaörsi repülőtérről történik, emelkedés után megnézzük a Farkas hegyi repülőteret, és Budakeszit. Repülőgépek bérlése, charterek kisebb és nagyobb csoportok számára. Különleges időjárási körülményeket vagy éppen vészhelyzeteket életszerű körülmények között tudunk szimulálni, mely a profi pilótává válás útján nélkülözhetetlen. Bármelyik sétarepülésünket megvásárolhatja ajándékutalvány formájában is , mely praktikus ajándék lehet esküvőre, születésnapra ,házassági évfordulóra.

Üzleti és exclusive magánrepülőgépek közvetítése, sőt ingyenes tanácsadás. Magyarország kis ország, mégis egyik pontjáról eljutni a másikra sokszor több órába is telhet a szokványos közlekedési formákat igénybe véve. Jó idő esetén bepillantást nyerhetünk a vitorlázórepülés csodálatos világába. A magyar légügyi hatóság által elfogadott szimulátorunkon hosszabbíthatja, vagy újra érvényesítheti lejárt szakszolgálati engedélyét egy ellenőrző repülés alkalmával.

Repülőtér marketing és fogalomfejlesztés. Időbeosztásának és úti céljának megfelelő, ahhoz a legközelebb eső repterek kiválasztásával tesszük elérhetővé a közúton nehezen megközelíthető tájakat is, a legrövidebb idő alatt. Ez az utazás akkor is előnyös, ha a menetrendszerinti repülő járatok nem megfelelően indulnak illetve nem érhetőek el a kívánt időpontban. Cégünk tevékenysége a kisgépes repülési szolgáltatások egészét felöleli, s a fent említettek mellett a pilótaképzés területén is kimagasló, a szakma által is méltán elismert érdemeket tudhat magáénak. Ne feledje: ha velünk utazik, csupán az indulás és az érkezés helyét és idejét kell megadnia, minden mást cégünk intéz.

Amennyiben nem felelnek meg a menetrend szerinti járatok időpontjai vagy az adott célállomás úgy nem érhető el, akkor megoldásként ajánlhatjuk a légi taxi szolgáltatást, amellyel minden egyedi igényt szeretnénk kiszolgálni. Egy Ciprus viszont számtalan olyan kis repülőtérre eljuttathatja Európában, ahonnan legfeljebb már csak egy taxira van szüksége. Szolgáltatásaink folyamatos bővítése mellett nagy hangsúlyt fektetünk azok minőségére, hogy megrendelőinket mindig a legmagasabb színvonalon szolgálhassuk ki. Betegszállító repülőgépek bérlése. Programja végeztével, pedig szinte azonnal indulhat tovább.

Beszitop katalógus