Méregtelenítő gyógynövény

Méregtelenítő gyógynövények

Zöldségekkel és gyümölccsel a szabad gyökök ellen

Leírás és Paraméterek Puridren lúgosító, méregtelenítő gyógynövény koncentrátum ml Specchiasol Gyógynövény kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő oldat. A  készítmény hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartásához.

Lúgosít és méregtelenít, a népgyógyászatból ismert 12 gyógynövény erejével. Adj 25 ml-t másfél liter vízhez, és kész is van a zöld lötty! Fénytelen bőr? Rossz közérzet?

Kapcsolódó tartalmak

Emésztési problémák? Eredménytelen fogyókúra? A természet válasza: Méregteleníts! Kezdj tiszta lappal Puridren® kúrával! A Puridren® a természetgyógyászat alapja, lúgosító méregtelenítő gyógynövény méregtelenítő hatásával megszabadít a bénító, öregítő savaktól, méregtelenítő gyógynövény és mérgektől.

A palackba 12 gyógynövény hatóanyagát és klorofill koncentrátumát sűrítettük.

Mit tesz a méregtelenítés során a Puridren®? A szerves klorofillok elkapják a savakat, míg a gyógynövények az összes szervet megtisztítják és kivezetik a mérgeket. Mit kell tudni a Puridren® Koncentrátumról? Ez a fejlesztés egy olyan gyógynövényeket és szerves klorofillt magába záró koncentrátum, ami szabályozza, kiegyensúlyozza a testfolyadékok pH-értékeit, lúgosítja-méregteleníti az összes kiválasztó szervet és szövetet.

Méregtelenítés növényekkel – gyógynövényekkel

A benne található 12 gyógynövény méregtelenítő gyógynövény felelős egy-egy kiválasztó szerv méregtelenítéséért, ami a szervrendszerek fokozott munkáját eredményezi. A gyógynövények adta szerves méregtelenítő gyógynövény pedig megköti a savakat és kivezeti azokat a szervezetből, mielőtt még elraktározná a test. A Puridren® koncentrátum sikere a gyors és látványos eredményekben, és az egyszerű felhasználásában együttesen rejlik.

Nincs egyéb teendőd, mint minden nap 25 ml koncentrátumot beletölteni 1,5 liter tiszta, szénsavmentes vízbe, és a nap folyamán azt megiszogatni. Az eredmény nem marad el - már az első napoktól tapasztalhatod, hogy megváltozik a vizelet szaga, színe és állaga a gyógynövények lúgosító-méregtelenítő munkájának köszönhetően.

Kérjük, hogy az e-mail címére küldött levélben erősítse meg a feliratkozási szándékát!

Próbáld ki te is! Szükséges kúraidő az egyensúlyvesztéstől függ!

meghatározza a helminták típusát a helmint megelőzése

A kúra meghatározása mindig személyre szabottan történik. Ennek eldöntéséhez tedd fel magadnak a következő kérdéseket! Gyakran élsz-e élvezeti szerekkel?

Méregtelenítő gyógynövény, kimerült vagy, és gyakran fáj a fejed?

3 gyógynövény, amely segít a tavaszi méregtelenítésben | Gyógyszer Nélkül

Puffadsz és hullik a hajad? Kisebb egyensúlyvesztésnél: Ha csak kisebb kilengést tapasztalsz magadon, akkor a Puridren® gyors és látványos eredményt hoz. Így elég lehet, egy 20 napos kúra. Egy palack ml, a napi adagja 25ml, méregtelenítő gyógynövény ez pontosan 20 napra lesz elegendő. Nagyobb egyensúlyvesztésnél: ha a fenti állítások közül legalább 4 igaz Rád, akkor szükséges kitolni a kúraidőt 40 napra.

tavolitson el fergeket, mint pszichoszomatikus helminták

Ez a zöld színű folyadék, a salak- és méreganyagokat vizeleten keresztül üríti a szervezetből. A vizelet ezért vastagabb, színesebb és méregtelenítő gyógynövény lesz. A Puridren beindítja a test öngyógyító folyamatait, megteremti a test lélek szellem harmóniáját, méregtelenítő és lúgosító munkáján keresztül A termékbiztonságot és az egyenletes termékminőséget a steril zárt rendszerben történő gyártástechnológia, és az ezekhez kapcsolódó magas minőség-ellenőrzés biztosítja.

Felhasználási javaslat: Nem kell mást tenned, mint 1,5 liter szénsavmentes ásványvízhez méregtelenítő gyógynövény kupak Puridren® koncentrátumot adni, és inni egész nap! Hatóanyagok a napi adagban.

giardia elleni fereghajto egyetemes a férgektől

További a témáról