Parazita zene, beszitop.hu - Honeybeast: Parazita - Adatlap

Honeybeast – Wikipédia

Támogass te is!

parazita zene

Magyar közreműködéssel készült a négy Oscar-díjjal jutalmazott Élősködők című film zenéje, amelyet Sapszon Bálint és Elek Norbert hangszerelt, és amelyen Sapszon Budapest Scoring nevű cégének zenészei is hallhatóak. Parazita zene zene Bálint az Index megkeresésére elmondta: "A filmzene részben Koreában lett felvéve, de Magyarországon is vettünk fel hozza kórust.

parazita zene hogyan jönnek ki férgek?

Ezt igazolja, hogy a film végen, az parazita zene creditek közt, a Tom-Tom Hangstúdió is szerepel, ahol a felvétel megvalósult, emellett a parazita zene és a karmester neve is ki lett írva, továbbá a Budapest Scoring mint zenei szolgáltató Music Services " A Kossuth Rádió Jó napot, Magyarország! Az Élősködőkhöz egy évvel ezelőtt karácsony előtt esett be a megkeresés, ráadásul csak néhány napjuk volt összehozni a film zenéjét.

Az adásban elhangzott: az Élősködőkhöz zongoraalapokra kellett szimfonikus zenét alkotni, és olyan hangszereket például csembalót is használtak, amelyek ma már egyáltalán nem jellemzőek.

A film zenéjében domináns a barokk zene, de sok a hangeffektes rész, feszültségkeltő és indulószerű, könnyedebb zenék is elhangzanak. Az  Élősködők zenéje az izgalmas előadóiról parazita zene Sacred Bones kiadónál jelent meg, az albumról épp a napokban közölt lelkes kritikát a Pitchfork.

Ne maradjon le semmiről!

féreg trichinella milyen termékek nem szeretik a helmintákat

További a témáról