Paraziták társállatokban

  • Szalag helminták ellen
  • Belfergesseg kezelese
  • A szél is befújhatja a veszélyes férgeket | hu
  • Rákot okozhat a népszerű arckrém A társállatok testi és szellemi jólétéről, egészségéről gondoskodni nemcsak kötelesség, hanem jól felfogott érdek is: az elhanyagolt kutyák, macskák ránk is veszélyes parazitákat, kórokozókat terjeszthetnek.
  • Mátray Árpád Hogyan kezeljük az élősködők okozta bántalmakat?

Termékeinek segítségével a Ceva is harcol azon betegségek terjedése ellen, amelyek kórokozói vadon élő vagy háziállatok közvetítésével fertőzhetik az embert. A külső élősködők, pl. Az ilyen élősködőket vektoroknak nevezzük, az általuk terjesztett betegségeket pedig vektor közvetítette betegségeknek.

Olvass tovább Mitől alakul ki a macskaszőr-allergia? A macskákat gyakran vádolják allergia okozásával. Tudósok felfedezték, milyen folyamat váltja ki a tüneteket, ez pedig lehetővé teheti a gyógyszeres kezelést.

A szívférgesség, Lyme borreliosis és a nyugat-nílusi láz csak három a külső élősködők által terjesztett betegségek közül. Paraziták társállatokban kizárólag állatorvosoknál kapható VECTRA® termékcsalád tagjai innovatív hatóanyagainak és kiszerelésüknek köszönhetően védelmet nyújtanak a kutya és a macska legfontosabb külső élősködői ellen. VECTRA® 3D három hatóanyagot tartalmaz: egy innovatív, gyorshatású inszekticidet, a dinotefuránt, egy akaracid-inszekticid hatóanyagot, a permethrint és egy rovarnövekedésgátlót, a pyriproxifent.

Mindkét termék egy hónapos védelmet paraziták társállatokban a legtöbb külső élősködő ellen.

  1. Társállatok / Termékek / Ceva Hungary
  2. Manapság már 12 európai ország, köztük Magyarország elismert állatorvos és humán egészségügyi parazitológus szakembereinek a közreműködésével végzi feladatát.
  3. Готовясь к краткой речи, она невольно вспомнила другие свадьбы в своей жизни.
  4. Parazitológia és parazita ökológia – Állatorvostudományi Egyetem
  5. Октопаук чуть помедлил, а потом оторвал от пола два щупальца и указал ими в сторону одного из четырех тоннелей.

Hatásspektruma széles, magában foglalja a kutya legfontosabb paraziták társállatokban élősködőit, pl. Hatása kiterjed a bolha fejlődési alakjaira pete, lárva, báb is.

A megfelelő parazitakontrollt illetően az állatorvosnak kell javaslatot tennie, hogy melyik készítményt, milyen adagban, mikor és milyen gyakorisággal kell adni ahhoz, hogy a kívánt hatást kifejthesse.

Bőrgyógyászat Az innováció forrása a Ceva Csoport számára Ha paraziták társállatokban egy területet kellene kiválasztani, amelyen a Ceva Santé Animale teljes innovációs kapacitását megmutatta, akkor az kétség kívül a társállatok területe. Macska és kutya viselkedés A Ceva számos nagyszabású innovációval nyitott új utakat a gyakorló állatorvosok számára, a macskák és kutyák viselkedészavarainak megértése és megoldása érdekében. Ez egy olyan terület a mindennapi praxisban, amelyről mindezidáig csak keveset tudtunk, és csak kevés klinikai adat állt rendelkezésre.

A védjegy oltalom alatt álló, speciális adagoló pipetta lehetővé teszi, hogy az oldat az állat bőrére jusson, még hosszú szőrű vagy tömött szőrzetű állatok esetében is.

További információért keresse fel honlapjainkat: www.

Szintén a Termékek részben.

További a témáról