Vervizsgalat bélféreg, Csupa hasznos

Féregpete és protozoon kimutatás vervizsgalat bélféreg vizsgálattal 7  Ft Féregpete és protozoon kimutatás mikroszkópos vizsgálattal A vizsgálat diagnosztikai jelentősége: A gyomor-bélrendszer megbetegedéseinek etiológiájában vervizsgalat bélféreg, vírusok, paraziták egyaránt fontos szerepet játszanak. A paraziták protozoonok és helmintek elnevezése is utal a gazdaszervezet és a mikroba vervizsgalat bélféreg fennálló sajátos viszonyra.

Képesek az emberi szervezetben tünetmentesen megtelepedni és szaporodni.

User Top Links

Más esetekben enyhe vagy súlyos lefolyású megbetegedést okozni. A globalizáció és turizmus fejlődése eredményeként gyakori a más kontinensről behurcolt parazitás fertőzés is. Hazánkban a leggyakrabban előforduló, székletből kimutatható paraziták: Giardia lamblia, Entamoeba hystolytica, Cryptosporidium  sp.

Vizsgálati indikációk: Enterális tünetek: profúz, vizes, véres, nyákos hasmenés, több hétig fennálló tartós hasmenés, hasi görcs. Egyéb tünetek: súlycsökkenés, felszívódási zavar, eozinofilia, bőrtünetek Vizsgálati módszer: Mikroszkópos vizsgálattal  protozoon vervizsgalat bélféreg féregpete vervizsgalat bélféreg a mintában.

Szívférgesség - csak egyszerűen

Szállítás: A mintát a mintavételt követően legrövidebb időn belül a laboratóriumba kell szállítani. Postai szállítás is lehetséges Várható eredménykiadási idő: a minta laboratóriumba vervizsgalat bélféreg számított napon belül Eredménykiadás módja: elektronikus leletküldés, postai leletküldés A vizsgálat ára: 7  Ft Eredmény kiadás: 2 munkanap.

További a témáról