Ízesített féregtabletta. Termékeink

Drontal Plus kutya féregtelenítő 150/144/50 mg ízesített tabletta 6db

Drontal Plus a csontalakú, ízesített féreghajtó tabletta I.

A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik. A fél ízesített féregtabletta felhasználható: ízesített féregtabletta napig.

vastagbél méregtelenítő tisztít a férgek hatékony kezelése gyermekeknél

A galandféreg fajokkal történő újrafertőződés gyakran előfordul, ha a köztigazdák, mint bolha, egér stb. Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések. Az Echinococcosis veszélyt jelent az emberrre.

féreg gyógyszer 10 éves gyermek számára

Az Echinococcosis OIE bejelentési kötelezztség alá tartozó betegség, kezelésére specifikus útmutatók vannak. Ezeket a betegség ízesített féregtabletta és az emberek védelme érdekében ízesített féregtabletta illetékes hatóságtól be kell szerezni.

Vemhesség és laktáció: - Teratogenikus hatásokat írtak le patkányokban, juhokbanés kutyákban a vemhesség elején történő, magas dózisú febantel alkalmazásakor.

ízesített féregtabletta fejfájás féregtabletták miatt

Nem alkalmazható a vemhesség első és második harmadában. Gyógyszerkölcsönhatások és egyéb interakciók: Piperazin tartalmú készítménnyel történő együttes adagolás esetén a két készítmény antagonizálja egymás hatását.

terhes nyulak féregtelenítése gyógyszerek a férgek férgek számára

Túladagolás tünetek, sürgősségi intézkedések, antidotumok : - Az ajánlott adag tízszerese nem okozott mellékhatásokat felnőtt kutyákban és kölykökben. Ezek az intlézkedések a környezetet védik.

paraziták gyorsétteremben parazitáolo gyógyszerek

Az álltgyógyászati készítménnyel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon a forgalomba hozatali engedély jogosultjához:Budapest, Alkotás utca A termékhez akkor tudsz véleményt írni, ha regisztrált és bejelentkezett felhasználó vagy! Feladó: Szilvi Értékelés:

  1. Az állat milyen korában kell elkezdeni a féregtelenítést?
  2. Tudta-e Ön?
  3. Oldaltérkép Féregtelenítés Mivel szabad szemmel nem látható és nem érzékelhető, mikor fertőződik meg a kutya a férgekkel, ezért célszerű mind a fonál- mind a galandférgek ellen ható széles-spektrumú féregtelenítővel kezelni kutyáját.

További a témáról