Fereg pluss,

Oldaltérkép A férgesség tünetei Nem könnyű megmondani egy kutya esetében, hogy férges-e vagy sem, főként a férgesség kezdeti stádiumában, amikor még fereg pluss kifejlett alakok és az ürülékben nem jelennek meg féregpeték.

fereg pluss

A későbbiekben kutyája gyakran hányhat, hasmenése lehet és a bundája kopottá, fénytelenné válik. Kutya esetében gyakori a "szánkázás", mivel galandférgesség esetén a petékkel teli féreg ízek proglottis irritálhatják a végbél környékét.

fereg pluss

Ilyen rizsszemre emlékeztető féreg ízeket a kutya ürülékében is találhatunk. Fehér színűek és aktív mozgásra is képesek.

fereg pluss gyógyszerek férgek és pinworms ellen

Súlyos orsóférgesség esetén kitelt és hullámzó lehet a kutya hasa, legfőképp kölykökben. Egy idő után a tünetek egyre inkább jellegzetessé válnak és a kutya egyre rosszabb állapotba kerül.

KUNG FURY Official Movie [HD]

A férgek száma növekszik és egyre nagyobb számban ürítik a petéket, ezzel pedig növelik a környezet féregterheltségét, a további fertőződés kockázatát. Fereg pluss sokkal jobb háromhavonta Drontal Plus segítségével féregteleníteni kutyáját, mielőtt a tünetek megjelennek.

féreg gyógyszer féreg gyógyít örökre

Féregtelenítés Mivel szabad szemmel nem látható és nem érzékelhető, mikor fertőződik meg a kutya a férgekkel, ezért célszerű mind a fonál- mind a galandférgek ellen ható széles-spektrumú féregtelenítővel kezelni kutyáját.

További a témáról