Fergek kimutatasa, Öngyilkos diéta: A féregfogyókúra

fergek kimutatasa

Féregpete és protozoon kimutatás mikroszkópos vizsgálattal 7  Ft Féregpete és protozoon kimutatás mikroszkópos vizsgálattal A vizsgálat diagnosztikai jelentősége: A gyomor-bélrendszer megbetegedéseinek etiológiájában baktériumok, vírusok, paraziták egyaránt fontos szerepet játszanak.

hogyan lehet észlelni a helmintákat a testben

A paraziták protozoonok és helmintek elnevezése is utal a gazdaszervezet és fergek kimutatasa mikroba között fennálló sajátos viszonyra. Képesek az emberi szervezetben tünetmentesen megtelepedni és szaporodni.

férgekből készült csecsemőkészítmények

Más esetekben enyhe vagy súlyos lefolyású megbetegedést okozni. A globalizáció és turizmus fejlődése eredményeként gyakori a más kontinensről behurcolt parazitás fertőzés is.

fergek kimutatasa férgek neve az emberekben

Hazánkban a leggyakrabban előforduló, székletből kimutatható paraziták: Giardia lamblia, Entamoeba hystolytica, Cryptosporidium  sp. Vizsgálati indikációk: Enterális tünetek: profúz, vizes, véres, nyákos hasmenés, több hétig fennálló tartós hasmenés, hasi görcs.

paraziták az emberi széklet tüneteiben

Egyéb tünetek: súlycsökkenés, felszívódási zavar, eozinofilia, fergek kimutatasa Vizsgálati módszer: Mikroszkópos vizsgálattal  protozoon vagy féregpete keresése a mintában. Szállítás: A mintát a mintavételt követően legrövidebb időn belül a laboratóriumba kell szállítani.

cestal féreghajto adagolasa széles szalag betegség okozta

Postai szállítás is lehetséges Várható eredménykiadási idő: a minta laboratóriumba érkezésétől számított napon belül Eredménykiadás módja: elektronikus fergek kimutatasa, postai leletküldés A vizsgálat ára: 7  Ft Eredmény kiadás: 2 munkanap.

További a témáról