Gongylonema paraziták,

Edit This Favorite

Egy amerikai biológus szájában majdnem három hónapig élősködött egy Gongylonema pulchrumá parazita. Ez azért különös, mert ez a lény elsősorban állatokba fészkeli bele magát.

Fonálférget szedett ki egy férfi a saját ajkából - Jonathan Allen gazdaszervezetévé vált egy Gongylonema pulchruma fonálféregnek, amely három hónapig élősködött az orcájában és az ajkában.

Jonathan Allen amerikai biológus a A férfi a gerinctelenek szakértőjeként és éppen a főiskolán tartott előadást, amikor furcsa mozgást tapasztalt az ajkai körül. Az első hónapban a szájüregem hátuljában, még a nyelvemmel is ki tudtam tapogatni.

Az ujjaimmal is próbáltam érzékelni a mozgást, de egyszerűen nem észleltem semmit. Mondtam gongylonema paraziták a feleségemnek, hogy valami nem stimmel, és erre csak akkor jöttünk rá, amikor a féreg már az ajkaimban táncikált.

Élősködők, Paraziták Elleni Szerek Macskáknak

Azonnal felkerestem a fogorvosom, aki egyben szájsebész is. Hiába mondtam el neki, hogy mi a probléma, a képembe röhögött.

  • Keresés a Nők Lapja Café blogon » Cafeblog
  • Поинтересовался Патрик.
  • Ричард, я хотела извиниться перед тобой за свою настойчивость в отношении Майкла, когда .
  • Eldobható féregtabletta
  • A helminthicus fertőzés fórumának tünetei
  • Belső Parazita Elleni Szerek széles választékban
  • Более или менее, учитывая трудности нашего быта.

Úgy gondolta, hogy ez csak egy kis elszíneződés, és nincsen semmi baja a számnak. Na, ekkor gongylonema paraziták úgy, hogy a kezembe gongylonema paraziták az irányítást.

Fogtam egy csipeszt, és a feleségem segítségével kihalásztuk a parazitát az ajkaimból" - mesélte később a biológus. Miután eltávolították az élősködőt, eszébe jutott, hogy a szomszédja történetesen a faj szakértőjeként ismert, ezért elvitte neki, hogy megvizsgálja azt.

Adagolás, alkalmazás, hatástartósság: Az állat testméretének megfelelő mennyiségű permettel cm távolságból fújja be a kutya vagy macska bőrét, szőrzetét, úgy, hogy azt enyhén nedvesítse be. A termék főleg a fülek, a has, a far és a hajlatok tájékára, a külső élősködők jellemző megtelepedési helyére jusson. Hatástartam az alkalmazás után legfeljebb egy hét.

Jonathan Allen a helyi lapnak még egy tudományos cikkben is leírta hogyan élte meg, hogy egy féreg volt a szájában.

További a témáról