Gyogynovenyek fergekbol, Gyógynövények :: Ircsi háziasszonyos oldala

Brigi Mind a három kutyánk szívesen megeszi. Nagyon szeretik a termékeket. Folyamatosan adjuk nekik, hogy ne fertőződjenek el. Örülök a gyógynövényeknek.

Mire jó a diófalevél?

Veronika Igazolt vásárlás Kétségbeesve írtam minden felületen Zsófiéknak, mert a két kutyánk bő 3 napig erősen híg végterméket produkált szépen és enyhén fogalmazva. Előzetesen volt a kölyök labradornak kétszer is visszatérő giardia fertőzöttsége, míg a mellette levő szintén gyerek beaucinak meg semmi a tesztje is negatív lett. Annyit javasolnék kölyök esetén másoknak, hogy óvatosan kezdje adagolni, mert sokkal érzékenyebbek, hiába a nagy testtömeg 3 hónapos és 22kg felett van.

Milla Nem tudunk még nyilatkozni, mert csak 5 napja eszi a kutya, de jó étvággyal fogyasztja.

Feketedió-levél

Az állatorvostól kapott féreghajtás után kezdtük el és egész nyárra tervezzük az etetést. Jenei A.

Gyulladásgátló gyógynövények

Németországból költöztünk haza, ahol sokkal nagyobb hagyománya van a fitoterápiának. Kint a teljes parazitaszezonban kapott a kutyánk féreghajtó gyógynövényeket, de nehézkes beszerzés miatt a Fitocaninire váltottunk.

Nem bántuk meg, szépen megeszi Philadelphia, pedig eléggé válogatós.

FitoCanini DEVOR - Emésztés - Gyógynövények állati jó webáruháza - FITO-STORE

Lévai S. Azért nem írtam előbb, mert biztos akartam lenni a hatásban. Giardiával kezelte az állatorvos a kutyánkat hónapokon át. Egy ideig mindig javult, aztán újra megtaláltuk a hasmenésnyomokat a kertben és kezdhettük előlről.

Gyógynövény kisokos

Nagyon erős gyógyszereket kapott, amit nem bántunk volna, ha segít. De 3 hónap után szerettünk volna tartósabb megoldást és olyat, ami nem teszi tönkre a kutyát! A tanácsadó gyogynovenyek fergekbol DEVOR terméket ajánlotta az állatorvos gyógyszerei mellé, és utána folyamatosan kellett etetni.

Eltelt a negyedik hónap és azóta egyfolytában tünetmentes volt a kutya. Tegnap voltunk állatorvosi kontrollon és gyógyultnak gyogynovenyek fergekbol a kutyánkat. Mi gyogynovenyek fergekbol hálásak vagyunk a gyógynövényekért, tényleg használtak és mindenkinek ajánljuk, aki ezzel a betegséggel kínlódik! Waldor Endre Az a durva, hogy az állatorvosi féreghajtó után 2 héttel kezdtük el etetni a gyógynövényeket, és a rákövetkező utáni napon a kutya férgeket kakált.

Account Options

Ezek szerint semmit nem ér a gyógyszer? Albert Aktív vadászkutyáinkkal etetjük márciustól októberig, idén második éve. Korábban évi öt-hatszor gyogynovenyek fergekbol féreghajtottunk, mert rendszeresen visszafertőződtek, ezt látható volt az ürülékből. Tavaly ez teljesen megszűnt, sikeresen vagy távoltartja gyogynovenyek fergekbol férgeket vagy nem engedi szaporodni, ürülni a petéket, férgeket, ezt nem tudjuk biztosan.

A kutyák kondíciója is jobb volt, mint korábban. Nekünk bevált, de a lovas csomagolást vesszük most már, mert sok kutyánk gyogynovenyek fergekbol és nagytestűek.

További a témáról