Helmint útmutatás

System 7 Carbon

Az anyaga speciális fonás technológiával szőtt, és ez biztosítja, hogy a póló ellenállóbb és főleg puhább kényelmesebb. A speciális kezelésnek köszönhetően a póló izzadás esetén nem büdös és gyorsabban szárad, mint a hagyományos pamut pólók. Használat:Mindennapi használatra, természetbe, stb.

Termékinformáció Áttekintés A Lumos intelligens kerékpáros sisak az első olyan fejvédő, amely tökéletes egységbe fogja össze a láthatósági fényeket, a fékezés- és az irányjelző fényeket, valamint az iOS-alkalmazás nyújtotta funkciókat. Az elöl és hátul is szupererős LED-ekkel felszerelt Lumos sisak helyzetéből adódóan a szokásosnál magasabbról bocsátja ki a fényt, így láthatóbb leszel az utakon. Láttasd magad az úton A Lumos sisakba kiváló minőségű fények vannak közvetlenül beépítve. Elöl 10 fehér, hátul 38 piros, és irányjelzéshez mindkét oldalon 11 borostyánsárga LED gondoskodik arról, hogy igazán jól látható legyél az utakon.

A jobb méret meghatározás érdekében javasoljuk, hogy mérd le a már meglevő öltözet méreteit és ezeket hasonlítsd össze a táblázatban lévő adatokkal. Amennyiben még sem lenne jó a méret megrendelés után, nem gond az árut kicserélni, helmint útmutatás visszautaljuk az árát.

helmint útmutatás a helminthiasis gyógyítja

Szállítási költségGLS futár - szállítási költség: 1. A futár telefonon veszi fel Önnel a kapcsolatot.

helmint útmutatás

Csomagküldő - szállítási költség: FtÁtvételi pontok megtalálhatóak egész Magyarország területén, s a csomag a legközelebbi munkanapon vehetőát.

Utánvét költsége - FtVisszaküldés és csereAmennyiben nem vagy elégedett a termékkel, indoklás nélkül kicserélheted, vagy visszaküldheted azt 30 napig az átvételtől számítva.

helmint útmutatás

A vételárat visszautaljuk bankszámládra, vagy a cserére szánt terméket cégünk költségére küldjük el Neked.

További a témáról