Kinzott férgek. Brutális állatkínzás: élve ették a férgek szerencsétlen kutyát | beszitop.hu

Belföld: „Férgek, migráns tetvek” – így posztolgat egy rendőr Röszkén - beszitop.hu

Brutális állatkínzás: élve ették a férgek szerencsétlen kutyát Alig volt kinzott férgek élet, beköpték a legyek, a lárvák már kis híján a gerincéig kinzott férgek eljutottak.

hogyan lehet átvezetni a férgeket

Most a Solti Ágica Sérültállat Menedéke Alapítvány vette gondjaiba, és egyelőre úgy tűnik, életben marad. Cikkünket csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

kinzott férgek

Galéria Zachariás Ágnesaz Ágica Állatotthon vezetője a Facebookon tette közzé a hírt, hogy hozzá került egy élet és halál között kinzott férgek kutya. A paksi menhelyhez érkezett bejelentés a szörnyű állapotban lévő állatról. Kimentek érte, de olyan brutális látvány fogadta őket, ami a legedzettebb állatvédőket is próbára tette.

kinzott férgek kezelés a paraziták a tabletták véleménye

Zachariás Ágnes biztos abban, hogy harcoltatták a kutyát. Erről árulkodnak az egész testét beborító hegek. Olyan súlyos sérüléseket szerezhetett az utolsó küzdelemben, hogy egyszerűen kidobták, és a sorsára hagyták.

kinzott férgek hymenolepidosis enterobiosis

A kutyák által szétmarcangolt élő húst beköpték a legyek, így borzalmas kínokat kellett átélnie szerencsétlen állatnak. Csoda, hogy még életben volt, mire rátaláltak.

parazita gyógyszer szirup

Hirdetés [ A cikk a hirdetés után folytatódik! Jelenleg a dunaföldvári állatklinikán küzdenek az életéért. Zachariás Ágnes folyamatosan hírt ad Zeus állapotáról a Facebookon.

kinzott férgek melyik férgekkel rendelkező orvos

Kiderült, hogy megtisztították a férgektől, vért kapott, és hősiesen állja a kezeléseket. Természetesen a Solti Ágica Sérültállat Menedéke Alapítvány se tudná finanszírozni a kutya gyógyítását.

Óriási segítségük van a támogatásra, az adományokat erre a számlaszámra várják: Ágica Sérültállat Menedéke Alapítvány.

Mangoworm - Horror

További a témáról