Laposféreg faj. 6.3. Laposférgek

laposféreg faj

Nyüzsögnek a férgek Európában

A meglepettség oka, hogy az laposféreg faj ragadozó férgek elsősorban Ázsiában honosak, ahol kisebb földigilisztákkal táplálkoznak, és korábban nem nagyon lehetett velük találkozni Európában, de legalábbis senki nem mert igazán beszélni róluk. Amikor az első képek elkezdtek terjedni a botanikusok és biológusok köreiben, többen kamunak gondolták őket, és arra gyanakodtak: valaki kedvtelésből hozott haza ázsiai gigaférgeket, de hamar kiderült, hogy nem erről van szó.

laposféreg faj

Az elmúlt húsz évben több laposféreg faj telepedett meg francia nagyvárosokban. Ezek laposféreg faj állatok a talajban élnek és rejtőznek, és a világkereskedelem fellendülése rendre nemzetközi szállítmányokon megbújva utazzák körbe a világot. Korábban kisebb ragadozóférgek már felbukkantak Franciaországban, de a harminccentis kalapácsfejűek inváziójára még a tudósok sem voltak felkészülve.

Jean-Lou Justine laposféreg faj biológus nemrég féregfelhívást tett közzé a lakosság köreiben, és másnap megdöbbentően sok kalapácsfejű óriásféregről készült képpel találkozott a postaládájában, amit amatőr kertészek laposféreg faj zöldségtermesztők küldtek. Kiderült, hogy az óriásira nőtt laposférgek évek óta a franciák közt élnek, csak senki nem tudta pontosan, micsodák ezek, vagy csak rettegtek elmesélni traumatikus találkozásaikat.

A legrégebbi felvétel es volt, és bebizonyította, hogy évtizedek óta zajlik a kalapácsfejűek inváziója Franciarországban. Összesen esetben laposféreg faj azonosítani a gigantikus laposférgeket, amik főként az ország déli részén telepedtek meg, ahol nedvesebbek a nyarak, és a tél is elég enyhe ahhoz hogy túléljenek.

Navigációs menü

A legkülönbözőbb észlelésekre derült fény, köztük egy laposféreg-sereg által terrorizált óvodás csoport esetére is. A laposférgek laposféreg faj nem csak a nagyvárosi franciák közérzetében lehetnek élettani hatásai. Azzal, hogy megeszik a gilisztákat, hernyókat, alaposan felboríthatják a talajmenti élővilágok egyensúlyát, és ez aggasztja a biológusokat is.

  • Nemcsak ragadozó, kannibál is a Franciaország kertjeiben garázdálkodó gigantikus laposféreg - Qubit
  • Gigantikus ragadozó laposférgek szállták meg Franciaországot -

Science Alert via WaPo Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a nél minden nap ezen dolgozunk.

gyógyszer férgeknek gyermekek számára 1 év

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben. De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a galandféreg csuka laposféreg faj időszakban ez várhatóan még inkább így lesz.

laposféreg faj

Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés laposféreg faj. Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk.

Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

További a témáról