Pusztító paraziták

Tünetek, hogy parazita pusztít belülről: könnyű felismerni

Ami nekünk méreg, nekik éltetőelemük Ajánlott cikkeink a témában: Paraziták és a rák Dr.

Pusztító járványok / Végzetes paraziták

Hulda Regehr Clark amerikai fiziológus felfigyelt rá, hogy az emberiség ősellenségei, a paraziták, napjainkban oly mértékben elszaporodtak, hogy valóságos közegészségügyi veszélyt jelentenek. A kutatással is foglalkozó dr.

  • Laposfereg szaporodasa
  • Pusztító járványok / Végzetes paraziták
  • Tünetek, hogy parazita pusztít belülről: könnyű felismerni | Femcafe
  • Tweet Share Share Bizonyos élelmiszerek bakteriológiai, virológiai rizikót és parazitákat hordoznak.
  • Baktérium, vírus, parazita - mi a különbség? - HáziPatika

Regehr Clark asszony azonban megtalálta a baj ellenszerét is. Pusztító paraziták mikroszkóp alatt ijesztő világ tárult fel: például a sokféle megjelenési formát öltő májmétely jelentős szerepet játszik a májrák kialakulásában.

A törlés kéréséig

A horgasfejű galandférgek gyakran krónikus pusztító paraziták, más bélférgek pedig hörghurutot, asztmát és egyéb légzőszervi megbetegedéseket okoznak. Férgek károsíthatják azonban a hasnyálmirigyet, a belekben tanyázó, óriásira megnövő férgek a belek, a máj, az agy és pusztító paraziták tüdő súlyos megbetegedéseit okozhatják.

Hulda Regehr Clark saját fejlesztésű syncrometer nevű készülékével azt vizsgálja, hogy a páciens szervezetét milyen környezeti mérgek károsították Amikor dr. Clark ben először publikálta megfigyeléseit, szakmai körökben megütközésbe és hitetlenségbe ütközött.

Az is elismert tény, hogy a májban élősködő paraziták bizonyos fajtái általában pusztító paraziták emberi szövetek burjánzását okozhatják, ami rákos szövetszaporulattá is fajulhat.

a paraziták bolygójának megtisztítása

Clark a rák és sok egyéb súlyos betegség fő okát a parazitafertőzésekben látja. Azt azonban ő is elismeri, hogy a súlyos megbetegedések kialakulásához több tényező együttes fennállása szükséges.

A parazitafertőzések kialakulásának feltétele, hogy a páciens szervezete, immunrendszere alapvetően legyengül, elveszti ellenálló képességét.

Gyakori megbetegedések

A biológusnő bűnügyi pusztító paraziták megszégyenítő alapossággal és szívóssággal kutatta fel azokat a körülményeket és feltételeket, amelyek pusztító paraziták az élősködőknek, hogy az emberi szervezetben veszélyes mértékben elszaporodjanak. E kutatómunkája során igen furcsa összefüggésekre figyelt fel: A paraziták életfeltételeinek jelentős mértékben kedveznek a környezeti mérgek, a fogászati fémek és bizonyos élelmiszerek, pusztító paraziták és használati tárgyak alkotórészei.

Élősködők - bemutató, kritika, élménybeszámoló

Utóbbiak esetében különösen a mérgező oldószerek pl. Ennek következtében a parazitáknak kifejezetten kedvező életkörülményeket biztosítunk.

Elektromos rezgésterápia

Csak az említett mérgek teszik lehetővé, hogy az élősdi veszélyes mértékben elszaporodjon a szervezetben. Az immunrendszert tovább gyengíti a savasodást okozó táplálkozás, a túlzottan sok stressz és a helytelen életmód. Pusztító paraziták gyűrűsférgek csoportjába tartozó májmételynek dr. Clark különös figyelmet szentelt. Ez a kórokozó csak akkor képes magát befészkelni a májba, ha ott propil-alkohol más néven izopropil-alkohol, vagy propanol is jelen van.

férgek melyik tabletta jobb hány kerekférgek élnek egy emberben

Clark ezt az alkoholfajtát több kozmetikumban, pusztító paraziták dúsított üdítőben és gyümölcslében pusztító paraziták az adatok az USA-ra vonatkoznak. Az emberi szervezet pusztító paraziták elég könnyen képes megszabadulni a propil-alkoholtól, de ha a májat az igen elterjedt penészgombák által termelt aflato-xin-B terheli a kenyéren, gyümölcsökön, lekváron, mogyoró- és dióféléken, valamint a virágföldben tenyésző penészgombák, ami alól kivételt képeznek a camembert sajtok felületén pusztító paraziták nemespenészgombáka máj méregtelenítése nem lehetséges, ezért ez a veszélyes alkoholfajta felszaporodik a májban.

Clark további szenzációs felfedezést tett: Néhány trematodafajta szívóférgek csoportja teljes életciklusát képes az emberi szervezetben letölteni.

pusztító paraziták pattanások méregtelenítése

Ez azért meglepő, mert ezeknek a féregfajtáknak általában egy állatra van szüksége, hogy a petéből kikelve életciklusának egy következő stádiumába juthasson. Az egymástól élesen elkülönülő életciklusok ezért természetes akadályt jelentenek a férgek ellenőrizhetetlen szaporodásának az emberi szervezeten belül.

Ennek pedig drámai következményei lehetnek az emberre nézve.

szeklet féreg vizsgalat

Ez azt jelenti, hogy a paraziták szinte ellenőrizhetetlen, megállíthatatlan szaporodását a modern életkörülmények tették lehetővé. Ez a parazita az egyik fő gyanúsított a májrák kialakulásában A fentiekben említett propil-alkoholon kívül dr. Clark néhány más oldószert talált, amely szintén kiváló életkörülményeket biztosít az élősködőknek.

  1. Kassai Tini
  2. Giardia remedio caes
  3. Természetes küzdelem a bélparaziták ellen | Gyógyszer Nélkül
  4. Кстати, зачем им убивать меня при попытке к бегству.
  5. Ведь главное в том, что мы можем общаться.

Amennyiben a csecsemőmirigyben benzol gyűlik össze, a belekben honos szívóférgek itt is megtelepedhetnek, tartósan károsítva e szervünket, korlátozva annak munkáját: az immunrendszerben fontos szerepet játszó sejtek termelését. A következmény: immungyengeség, végső esetben az immunrendszer teljes összeomlása. pusztító paraziták

a baba féregének viszketése

Ha a szívóférgek a hasnyálmirigyet célozzák meg, ahol metilalkohol gyűlt össze néhány szénsavas üdítőből vagy konzerv bébiételekbőlannak következtében cukorbetegség alakulhat ki. Ha agyunkban a toluol- vagy xylolmaradványok szénsavas üdítőkből szaporodnak fel, valamint alumínium és higany rakódik le, itt bizonyos féreglárvák fészkelhetik be magukat, ami kedvezhet az Alzheimer-kór kialakulásának. Az amerikai kutató felfedezéseit egyes esetekben német orvosoknak sikerült igazolniuk.

További a témáról