Walter féreg, Walter-féreg (Panagrellus Silusioides) Oltás - Jelenlegi ára: Ft

Féreg "borotva" Bár csak egy ötlet,mégis érdemes megosztani Jómagam elhivatott élő eleség tenyésztő,és ezzel etető akvarista vagyok.

  1. Walterféreg Az alábbi írásban a walterféreg otthoni tenyésztését szeretném bemutatni.
  2. Pinworms krónikus viszketés nem
  3. Békásmegyes hév állomás és a Műegyetem közötti útvonalon fogok mozogni, Írj privátot!
  4. Walterféreg | HALIVADÉK DÍSZHALTENYÉSZET
  5. Tehát ft egy féle féreg ára és választható a fajta a három közül.

Ivadékaimat sokszor banánféreggel,és Walter-féreggel indítom,illetve felnőtt halaimat is napi rendszerességgel meglepem egy kis "keresgélni valóval". Sajnos rengetegszer kell sietnem az etetéssel,hiszen a családra,más hobbira,illetve a ház körüli munkákra is időt kell szakítanom.

10 GYILKOS PARAZITA, amikhez képest a horrorfilmek gyerekmesék

Bevett gyakorlat akvarista körökben,hogy e két férget a tenyésztő edényke faláról kis ecsettel gyűjtjük össze,majd azt az akváriumba mártva etetünk Elképzelhető milyen időtrabló a számos medencében történő etetés,és a jópár edényke "körbeecsetelése" Nem beszélve arról hogy törekvésem a két féreg walter féreg való tartása,semmiképpen nem szeretném ha vegyes kultúrám lenne.

Ennek oka:igen apró ivadékokat is szoktam indítani banánféreggel-ez pedig férgekkel, mit inni mintegy fele a Walternek. Természetesen váltott ecsetekkel etettem anno,de mindig aggályos volt a nedves walter féreg esetleg megbúvó más fajjal történő akaratlan betelepítés Ezért manapság már jobbára ezt a kis segédeszközt használom,tapasztalataim szerint igen hatékony,pofonegyszerű kis segédem.

Közreműködők

Amint látod kedves olvasóm egy kb. Hosszabb volt leírni mint megvalósítani Aztán már ezt használtam etetésekkor,és mint látni fogod igen hatékonyan walter féreg gyorsan megoldotta azt,amit ecsettel oly időt rablónak éreztem. Íme: A használt-célszerűen kör alakú-tégely falához kissé hozzányomva egyetlen mozdulattal összegyűjthetem a férgeket,és máris mehetnek a halaimnak Mindeközben a teljes oldalfal magasságában dolgozik,egyetlen eleségállatka sem walter féreg veszendőbe-vagy igen kevés.

Arra ajánlott azért figyelni,hogy a kultúra közegébe ne toljuk bele,hiszen nem azzal szeretnénk etetni ; Gyors,maradéktalanul és pillanatok alatt tisztítható Ha kedved van valósítsd meg Sok sikert!

További a témáról